top of page

Splošni pogoji

Z registracijo za konferenco Voditi z namenom in s plačilom se strinjate, da sprejmete naslednje pogoje. Ta sporazum je sklenjen med vami in podjetjem PODVIG d.o.o. (v nadaljevanju Podvig), ki je nosilec projekta Voditi z namenom, in ima sedež na Celovški cesti 70, p.p. 6030, 1000 Ljubljana. Vsa morebitna vprašanja lahko posredujete na elektronski naslov podviglj@gmail.com

 

1) REGISTRACIJA IN PLAČILO
 

a) Vaša rezervacija oz. registracija je zagotovljena, ko izpolnite spletni obrazec za prijavo in opravite plačilo. Podvig sprejme prijavo na podlagi tega, da je plačilo opravljeno najkasneje do navedenega datuma, vendar nima obveznosti, dokler se plačila ne prejme neposredno ali preko enega od finančnih posrednikov.

b) Plačila so možna na naslednje načine: plačilo preko spleta s kartico, plačilo po računu, plačilo z gotovino ali kartico ob registraciji na dan dogodka.

 

c) Po potrditvi registracije bo Podvig rezerviral prostor za vas na izbranem dogodku. Vaša edina odgovornost je, da preverite točnost rezervacije in datume dogodkov. Podvig si pridržuje pravico do zavrnitve registracije pred dogodkom, če plačilo ni bilo izvršeno.

 

d) Ko je vaša spletna registracija dokončana, vam bo Podvig poslal potrdilo na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi. Prosimo, kontaktirajte nas po elektronski pošti, če ne prejmete potrditve, saj lahko pomeni, da vaše naročilo ni bilo uspešno obdelano ali pa so nastale težave z internetno komunikacijo.

e) Sprejemamo bančne kartice Visa, MasterCard ali Maestro.

f) S prijavo na konferenco Voditi z namenom preko spletne strani dovoljujete Podvigu da vas kontaktira neposredno po elektronski pošti.

 

2) OPIS STORITEV
 

a) Podvig s projektom Voditi z namenom ponuja konference, prireditve in seminarje za izobraževanje, mreženje, osebni in timski razvoj, kar je usmerjeno k voditeljem, delavcem in vplivnežem v Sloveniji. Čeprav naši programi vsebujejo krščanske vsebine, so odprti in na voljo vsem tistim, ki želijo razvijati svoje vodstvene sposobnosti in veščine.

 

b) Podvig ponuja tudi vrsto virov, obrazcev, knjig in voditeljskih revij za pomoč voditeljem s tehničnimi vidiki vodenja in izobraževanjem.

 

 

 

3) POGODBENICE
 

a) Sporazum je sklenjen med vami in Podvigom, na ta način registracije ali kakršnih koli pogodbenih koristi ni mogoče prenesti na tretje osebe brez izrecnega soglasja Podviga.

 

b) Za izboljšanje mreženja in učne izkušnje Podvig občasno organizira ekskurzije, vaje za izgrajevanje ekip in turistične elemente, ki so vključeni v dogodke. Podvig ne daje nobenih jamstev, izjav in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z dejavnostmi drugih ponudnikov.

c) Vsaka nastanitev, prevoz ali izkaz gostoljubnosti, ki jo nudi Podvig, so sklenjeni z drugimi ponudniki. Zanje veljajo pogoji in omejitve odgovornosti, ki jih naložijo drugi ponudniki.

 

4) NAKUP KNJIG IN VIROV

 

a) Naročila za knjige in vire, kupljene na spletni strani Voditi z namenom, izpolni podjetje PODVIG d.o.o. Glede poštnine, vračila, poškodbe in odpovedi naročil veljajo pogoji, predstavljeni na spletni strani www.krscanskeknjige.si 

 

5) ODPOVEDI ALI SPREMEMBE

 

a) Če želite preklicati ali spremeniti rezervacijo, morate o tem obvestiti Podvig po elektronski pošti. Glede na čas odpovedi velja ta pravilnik o odpovedi:

  • 100% povrnitev bo zagotovljena za tiste, ki prekličejo prijavo v roku 8 dni po registraciji in plačilu, vendar le v primeru, ko je bil nakup opravljen več kot 17 dni pred dogodkom.

  • 80% povrnitev bo zagotovljena za tiste, ki prekličejo prijavo v roku 8 dni po registraciji in plačilu, vendar le v primeru, ko je bil nakup opravljen več kot 7 dni pred dogodkom.

  • 50% povrnitev bo zagotovljena za tiste, ki prekličejo prijavo v roku 8 dni po registraciji in plačilu ter najmanj 24 ur pred pričetkom dogodka. 

  • Povrnitev ne bo zagotovljena za tiste, ki so se prijavili in plačali ter želijo odpovedati na dan dogodka.

 

6) PRITOŽBE

 

a) Podvig morate čim prej obvestiti o kakršnih koli nepravilnostih, ki se morda pojavijo med dogodkom ali z enim od naših izdelkov. Podvig je odgovoren za odpravo take nepravilnosti v najkrajšem možnem času.

b) Če niste zadovoljni s katerim koli od Podvigovih dogodkov ali izdelkov, se lahko pritožite preko elektronske pošte podviglj@gmail.com ali pišete na PODVIG d.o.o., Celovška cesta 70, p.p. 6030, 1000 Ljubljana.   

 

7) ZAKON IN PRISTOJNOST

 

a) Poslovanje Podviga ureja zakonodaja Republike Slovenije.

 

8) PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

 

a) Podvig spoštuje zasebnost obiskovalcev svoje spletne strani in zagotavlja, da bodo osebni podatki, ki nam jih posredujete, obravnavani zaupno. Obdelava osebnih podatkov se izvaja v dogovoru z zahtevami, določenimi v zakonu o varstvu osebnih podatkov Republike Slovenije. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami brez vašega soglasja.

 

PODVIG d.o.o.

Celovška cesta 70, p.p. 6030

1000 Ljubljana

Slovenija

 

Matična št.: 6784712000

Davčna št.: 95302620

 

TRR SI56 0201 3026 1367 871

E: podviglj@gmail.com

     voditiznamenom@gmail.com

bottom of page